april 12, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Tafels bij huisjeshop

Ben je op zoek naar een tafel voor in jouw huis? Dat kan een eettafel of salontafel zijn, maar ook een side-table of een kleine hoektafel. Dan ben je bij huisjeshop aan het goede adres. Het assortiment heeft zowel klassieke modellen als de musthaves van dit seizoen. Zo kun je kiezen uit een houten model of uit een stalen model met een donker blad. Benieuwd wat het beste in jouw interieur past? Lees dan deze blog!

Een eetkamertafel voor jouw interieur

De eetkamer is vaak het centrale gedeelte van een woning en daar hoort natuurlijk een goede eettafel te staan. Want na een drukke dag is het fijn om ’s avonds te ontspannen. En dat begint bij het avondeten. Het is dus fijn om een aangename eethoek te hebben. Daarom is het belangrijk om met een aantal punten rekening te houden. Ten eerste is de afmeting van de tafel cruciaal. Het is een plek waar het hele gezin vaak is, dus er moet genoeg ruimte zijn voor iedereen. Zorg dat er genoeg ruimte is voor iedereen om te eten, maar ook om aan te werken. Naast diverse formaten zijn er ook verschillende modellen, zoals vierkant, rechthoekig en rond. De vorm die je gaat kiezen is afhankelijk van de plek in het huis waar de tafel komt te staan. Een rechthoekige of vierkante tafel past in de meeste eetkamers, omdat je ruimte kunt besparen door de tafel tegen de muur te plaatsen. Voor een ronde tafel heb je vaak meer ruimte nodig, omdat er voldoende ruimte moet zijn om alle stoelen te kunnen plaatsen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd? Bij huisjeshop profiteer je van de allerlaagste prijzen en van gratis verzending bij een bestelling boven de €100. En handig: je bestelling wordt bij je thuis afgeleverd. Ben je benieuwd? Bekijk dan de webshop van huisjeshop.