maart 1, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Slaapkamer

Kinderbedden van natuurlijke top materialen

Een kinderbed dat getest is en gemaakt van natuurlijke materialen, veilig en geleverd met een gratis lattenbodem en een matras. Voor kinderen een spannend moment wanneer ze in een echt grote mensen bed mogen slapen. Een hele stap want de bescherming van spijlen valt weg, onze kinderbedden zijn zo ontwikkeld dat je kind wordt beschermd tegen uit bed vallen. Is de bescherming niet meer nodig dan kun je deze eenvoudig weer weghalen.  

Kinderbed

Betrouwbaar, stevig, degelijk en veilig

Door de valbeveiliging heb je lang plezier van het kinderbed, zijn je kinderen wat ouder kunnen zij zelf het bed veranderen. Ook in de pubertijd is het bed nog geschikt en is het prima te combineren in de kinderkamer. Het bed is gemaakt van natuurlijke materialen, de verf is op waterbasis dus vriendelijk voor het milieu. De massief houten bedden voldoen aan de strenge veiligheidsnormen van de EU.  

Geen scherpe randen en hoeken bij een kinderbed

Bed

Het bed heeft geen scherpe randen en hoeken want die zijn allemaal netjes afgerond, hierdoor is de kans minimaal dat je kind zich kan openhalen aan het bed. De bedden die we ontwikkeld hebben zijn allemaal volgens dezelfde strenge EU normen vervaardigd als het kinderbed. De hygiëne wordt gegarandeerd door de afritsbare hoes die om de matras heen zit en eenvoudig gewassen kan worden. Het schuimmatras wat gratis wordt meegeleverd is 7 cm dik.

Kinderbed huisje is een feest om in te slapen

Kinderen groeien op en worden groter, de tijd is gekomen dat je kind uit zijn ledikant is gegroeid en een bed nodig heeft. Met kinderbed huisje is het een feest voor je kind om iedere avond naar bed te gaan. In meerdere kleuren verkrijgbaar, altijd wel een kleur die bij het interieur van de kinderkamer past. De opstaande randen voorkomen dat je kind uit bed kan vallen. Onder het bed zit een ruime lade om spulletjes in op te bergen.