december 3, 2023

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

kamersteiger

Een kamersteiger is makkelijk om binnen te gebruiken

Een kamersteiger is een zeer gemakkelijk gebruiksvoorwerp. Vooral voor de klussen binnenshuis is dit een aanrader. Het scharnierend kamersteigervouwframe van deze steiger zorgt ervoor dat je deze makkelijk kan uitvouwen en inklappen. Bovendien sta je hier een stuk veiliger op dan op een ladder. Toen ik op de online winkel van VDSTEENXXL terecht kwam en het woord steiger intypte, kreeg ik al verschillende voorbeelden naar voren. Wat ik niet wist dat je deze kan gebruiken op hoogtes tot 7,5 meter. Niet dat mijn woonkamer zo hoog is, maar het is wel fijn dat deze mogelijkheid er is.

Nadat ik op de website aan het zoeken was, kwam ik vele modellen tegen. De ene nog groter en hoger dan de ander. Echter hoefde ik niet zo een hele grote te hebben en daarom heb ik voor het kleinste model gezocht.

Een kamersteiger makkelijk in huis te gebruiken

kamersteigerOmdat ik aan een klus in huis wilde beginnen, was ik op zoek naar goed materiaal. Hiervoor ben ik bij de webwinkel VDSTEENXXL terecht gekomen. Omdat ik wel heel veel modellen zag staan, maar eigenlijk niet wist welke het beste was, ben ik een live chat begonnen. Wel zo makkelijk, omdat je meteen een medewerker te spreken krijgt, die je goed kan helpen. Deze medewerker heeft mij bijzonder goed geholpen met het maken van een goede keuze.

Nadat ik met een medewerker had gesproken heb ik een bestelling gedaan. Na een paar dagen kwam mijn bestelling al binnen en kon ik aan mijn  klus beginnen. De steiger had ik binnen een paar minuten al staan, dat was echt makkelijk. Ondanks dit de eerste keer was dat ik deze gebruikte was ik er meteen verliefd op. Geen enge capriolen op een ladder meer. Ik heb nu een grote oppervlakte waar ik op kan lopen. Erg fijn als ik met mijn plafond bezig ben.