maart 1, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

Sauna op maat

Sauna op maat laten maken voor in de schuur

Sauna op maat Een sauna op maat laten maken is de ideale oplossing als een standaard formaat niet goed past. Zelf had ik dit probleem in mijn woning, maar daar kwam ik pas achter toen ik iets aan wilde gaan schaffen. In geen enkele winkel kon ik vinden waar ik naar op zoek was, dus toen leek iets laten personaliseren mij de beste oplossing. Ik had geen idee door welk bedrijf ik dit kon laten doen, dus daarvoor ben ik online gaan zoeken.

De mooiste sauna op maat

Sauna op maat

Toen ik zocht op ‘sauna op maat’ kwam ik bij Bodyfit terecht. Hierover las ik hele goede verhalen, dus dat gaf mij veel vertrouwen in hun diensten. Wel had ik nog een vraag over welke formaten er allemaal mogelijk waren. Hiervoor heb ik telefonisch contact opgenomen, want dit gaat toch vaak net wat sneller dan via de mail. Tijdens dit gesprek werd ik ongelofelijk vriendelijk te woord gestaan. Zij vertelde mij dat eigenlijk alles mogelijk was, dus ik kon het zo gek maken als ik zelf wilde. Samen met een vriend heb ik opgemeten hoe groot ik het nu eigenlijk wilde hebben. Daarna heb ik een ontwerp laten maken door een van hun medewerkers. Zelf houd ik er erg van als iets een hele strakke uitstraling heeft, dus dit had ik vooraf aangegeven. Toen ik de tekening terug kreeg was het precies wat ik voor ogen had. Enkele kleuren moesten nog worden aangepast, maar verder was het helemaal perfect.

Nu al goed gebruikt

Sinds wij onze sauna op maat hebben, maken wij hier ongelofelijk veel gebruik van. Het is heerlijk om op deze manier tot rust te komen en ik kan het dan ook iedereen aanraden. Het zorgt echt voor ultieme ontspanning waarna je weer hard aan het werk kunt of heerlijk in slaap valt!