april 12, 2024

Fabian woonblog

Handige woon tips van Fabian

maatwerk-logo

tafels op maat laten maken

Omdat mijn zoon een beperking heeft moeten we altijd extra opletten bij het aanschaffen van producten. We zijn nu opzoek naar een tafel omdat we willen dat hij een eigen werkplekje heeft waar hij kan knutselen enzo. Het is nog een hele taak omdat bij elke standaard meubelzaak liepen we tegen verschillende problemen aan. Er leek niks geschikt te zijn voor mijn zoon en dit leidde namelijk tot grote frustratie.

Maatwerkverstelbare-tafel-pootjes

Er zat niks anders op dan de tafels op maat laten maken. Of nou ja, een tafel dan en wie weet een ander voor in de toekomst. Ik kwam er via een blog achter dat een bedrijf hier in de buurt speciaal tafels op maat laat maken voor kinderen met een beperking. Dit leek de ideale oplossing en daarom ben ik even langs gegaan bij het bedrijf.

Bij het bedrijf ben ik heel goed geholpen door een medewerker. Alle wat we moesten hebben hadden ze hier. Alles kon worden afgesteld en dat luchtte op! Ik ben nog even met mijn zoon langs geweest om er zeker van te zijn dat dit allemaal goed zou gaan passen en dat hij zich er ook fijn bij voelde. Mijn zoon was helemaal enthousiast en daarom heb ik nog even goed overlegd met de medewerker, omdat het helemaal perfect moest worden. verstelbare-tafel

De tafel hebben we dezelfde dag nog besteld en die zou binnen een aantal weken klaar zijn. We hebben de tafel na een week mogen ontvagen en mijn zoon is helemaal gelukkig!